Baby Expo

Оценете статията

За първи път от 5 до 8 юни 2008 г. в зала „Универсиада“ – София ще се проведе Международно специализирано изложение и дискусионен форум BABY EXPO, под патронажа на г-жа Меглена Кунева – еврокомисар по защита на потребителите. Основното мото, под което се провеждат проявите е „ДЕЦАТА – НАШЕТО БЪДЕЩЕ“, а перспективните цели, които си поставяме са: активиране на заинтересованите страни и общественото мнение, за изграждане на контрол над качеството и безопасността на продуктите за бебета и деца, популяризиране на естественото и здравословно хранене, стимулиране на обществения диалог и превенция на проблемното забременяване, възможностите за зачатие „ин витро“, съвременните методики и грижи за правилно израстване и възпитание на децата.

Организираме BABY EXPO като комплексно събитие в популярния за съвременния маркетинг формат Trade show – специализирано рекламно изложение, което е отворено не само за тесни специалисти, а чрез атрактивни и широко рекламирани публични мероприятия, социални инициативи и активен PR привлича интереса на широк кръг от потребители, пред които се презентират качествата и предимствата на предлаганите продукти, услуги и марки.

В четирите дни на изложението ще имате възможност за активен маркетинг чрез участие с изложбен щанд, презентация, допълнителни рекламни форми, включване в Дискусионния форум по интересуващите Ви теми. Можете да заявите Ваша марка, продукт или услуга за конкурса в обявените 7-те изложбени категории. Ескпертна комисия ще определи по обективни критерии на база потребителския интерес най-добрите сред добрите в своя бранш.

5 – 6 юни (четвъртък – петък)

Официално откриване. Сутрешна и следобедна сесия на Дискусионния форум в работни секции: 5 юни : „Бебешката безопасност – стандарти и качество на стоките и услугите за деца“ и „Детските игри и играчки – познавателен и възпитателен фактор“; 6 юни: „Проблемно забременяване и оплождане ин витро“ и „Хранене и здраве в ранна възраст“.

Работно време за бизнес срещи и посещение: 10:00 – 19:00 часа. Презентации, демонстрации и рекламни промоции на сцена или в конферентна зала по предварителна заявка. Анимация: художник – гримьор, детски кът – „работилница“ за играчки, клоуни, петнадесетминутна програма на всеки час с рекламни игри и скечове.

7 – 8 юни (събота – неделя)

Работно време за бизнес срещи и посещение: 10:00 – 19:00 часа. Презентации, демонстрации и рекламни промоции на сцена или в конферентна зала по предварителна заявка. Анимация: художник – гримьор, клоуни, петнадесетминутна програма на всеки час с рекламни игри и скечове. Куклен театър, детски кът, дегустация на торти, сладкиши и лакомства, ревю на облекла за бременни, Специално детско шоу „Пейте и играйте с бате Енчо“.

Заключителна част: коктейл за участници в изложението, гости и специалисти, обявяване на победителите в конкурса за 7-те изложбени категории.

*Програмата е предварителна и може да претърпи известни промени, за които ще бъдете уведомени.

Офертата за участие можете да изтеглите тук

Mamita-BG.COM

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар