Топ 5 на най-шантавите бебешки аксесоари – за бога, мами, не купувайте!

Биберон, памперс и малки сладки бебешки чорапки са част от ежедневието на всеки бебок, както и съвсем нормална принадлежност. Бебешката индустрия обаче понякога толкова се „изхвърля”, че да се чудиш как им идват наум на производителите подобни абсурди. Предлагаме ви класация на най-откачените бебешки аксесоари и ви уверяваме, че тези неща, освен че се произвеждат, се и купуват от родителите и се използват!

1. Биберон

Може да е биба, ама е Сваровски! Да, дори един обикновеа биберон може да стане необикновен за ексцентричните родители. Към нея са прикачени и малки стъкълца Сваровски, може би, за да се чувства бебето по-фешън. Друг е въпросът, че има опасност да се задави с някое недобре закрепено камъче…

2. Копчета за ръкавели

Копчета, ама какви! Те са специално изработени за бъдещия татко. Гордият баща може да си купи копчета за ръкавели… със сонограма! Дали обаче изобщо ще се вижда нещо на това копче, при положение че и в реални размери сонограмите са неясни?

3. Високи токчета

Колкото и да не ви се вярва, малки обувчици с високи токчета се произвеждат. И сигурно струват доста скъпо? Коя майка обаче би причинила на малката си дъщеричка подобни мъки още в крехка възраст?

4. Плюшеното „Аки”

Плюшки на име „Аки” и „Пиш” са хит на пазара. Добре е е да учим детето да прави „хубаво” аки и пиш-пиш, но да му подарим и плюшена играчка си е направо извратено!

5. Ръкавички за тоалетна

Тук става дума за ръкавици – еднократна употреба, които се продават, за да спазва детето по-добра хигиена. Или по-просто казано – когато ходи до тоалетна, да слага ръкавичките, вместо после да си мие ръчичките. Гениално!

За бога, братя, не купувайте!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *