По чертите на лицето ще познаете дали е добър любовник

Човешкото лице издава толкова много от характера, че гадаенето по чертите се счита за цяла наука. Хората, които усилено се занимават с изучаването на черти от лицето и нрава, могат само за няколко секунди да ви разберат що за човек сте. За да усвоите тези тънкости обаче, са ви нужни години. Ние ви предлагаме основите на физеономиката, които всяка жена трябва да познава. Само така можете да разберете дали един мъж е добър любовник, бива ли го в любовната игра, обича ли да експериментира…

Устните

Устните най-много говорят за сексуалните умения на мъжа. Ако са плътни и дебели, то не се и съмнявайте, че сте попаднали на страстния любовник. Ако обаче има тънки устни, не очаквайте диво разнообразие в леглото. Освен това, тези хора се смятат за слабохарактерни.

Голям нос

Мъжете с римски профил също да добри любовници. Ако тънките устни са в комбинация с голям нос, то можете да сте спокойни – ще се справи в леглото подобаващо. Ако обаче и носът е голям, и устните са плътни, то вие ще се радвате на всекидневни органзми. Освен това, хората с такъв нос са добродушни, но пък и малко нерешителни. Късите носове пък говорят за чистосърдечност и оптимизъм.

Веждите

Ако той има тънки и изписани вежди, имате си работа с чувствителен любовник. Ако пък са гъсти и дебели, гответе се за приключения в леглото – този мъж знае как да остави една жена без дъх… от умора.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *