Фейсбук убива раждаемостта в България!

И без това ниската раждаемост у нас е най-голяма за Европа, ами и продължава да се задълбочава благодарение на социалните мрежи.

Скорошно изследване показва, че българският мъж все повече се интересува от мнимите си приятели във Фейсбук, и все по-малко – от семейството и жена си. Според едно друго проучване българинът все по-често изневерява на половинката си именно в социалната мрежа, където завързва контакти с непознати. Ако доскорошната страст на родния мачо бяха автомобилите и футболните мачове, то днес те имат друго, по-страшно хоби – Фейсбук.

Поредното доказателство за това пък беше един разказ на „отчаяна съпруга” във форума на сайта ни. Тя споделя как с мъжа си са заедно от две години и вече иска да увеличи семейството, като си направят бебе. „Толкова много искам дете, но за целта са нужни двама! Не мога да отлепя съпруга си от компютъра, а камо ли да го накарам да правим нещо друго. Откакто си направи регистрация във Фейсбук е като обсебен”, разказва потребителката във форума.

Жената се оплаква, че мъжът й няма търпение да се прибере от работа и веднага сяда зад компютъра, където се започвали безкрайни чатове, игри в “Mafia wars” и Farmville. „Не помня кога запоследно сме правили секс. Той просто вече няма сексуално желание, а съм опитвала всичко. В началото казваше, че и той иска дете, но вече изобщо не се опитваме”, пише отчаяната съпруга.

Това, за съжаление, не е единственият случай. Много млади жени у нас се оплакват от „окабеляването” на мъжките мозъци.

Социалната мрежа ще стопи българската нация. Фейсбук изведнъж стана по-важен от жената, по-важен от децата, по-важен дори от (О, ужас!)… колата!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *