Съпругата на Веско Маринов: Аз съм влюбена хлапачка

Цветанка-Маринова

Двамата отдавна работят за бебе

„Влюбена съм във Веско, както в деня на сватбата ни”, призна красивата Цветанка Маринова пред „168 часа”. Двамата са женени от повече от една година, но имат чувството, че цял живот са били заедно. За Цветанка Веско е най-любвеобилният мъж и я прави най-щастливата съпруга – истински влюбена хлапачка.

В началото срещите им се ограничавали само до оплакване един на друг от горчивия предишен опит в любовта. И двамата са разведени, а Веселин Маринов бил в тежка депресия по времето, когато среща Цветанка. Тя работи в хотел край морето, а той често организира бизнес срещите си там. Днес съпругата на Веско с усмивка си спомня как веднъж му поискала автограф, а той го подписал с цялото й име. „Мразя да ме наричат Цветанка, всички ми викат Цвети и това ужасно ме подразни във Веско”, спомня си блондинката и допълва, че всъщност певецът нарича всички на цяло име.

Цвети

За Цветанка Веско е най-любвеобилният мъж

Сега двамата имат щастлив брак и се обичат безрезервно. Често се събират по семейно с приятелите си Цветан Цветанов и съпругата му – Деси. Цветанка не крие, че много хора се опитват да я придумат за помощ от вицепремиера. Нейни приятели и познати искат от нея да се възползва от познанство си с вътрешния министър, като им уреди даден проблем „по втория начин”. „Постоянно искат да моля Цветанов за услуга – било то за отнета книжка или друго нарушение”, разказва Цветанка. Разбира се, тя никога не повдига подобни въпроси пред приятеля си Цецо.

Както Веско, така и Цвети имат деца от предишните си бракове. Двамата обаче отдавна работят за бебе и се надяват скоро да последват съдбата на Цветан Цветанов и Деси, която всеки момент трябва да роди.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *