Маги на Слави роди момче, Трифонов го засипва с подаръци

Голямата любов на Слави Маги Ангелова има мъжка рожба, но не от шоумена

Маги-Ангелова

Магдалена Ангелова има момченце

Голямата любов на Слави Трифонов роди момченце. Все още не е ясно как се казва малкият юнак, не знаем и подробности около теглото му. За по-любопитните от вас ще кажем: Не, бебето не прилича на Слави! Маги Ангелова живее от няколко години с разведен бизнесмен. Когато Маги забременя, тя бе категорична пред медиите, че бебето е от него, а не от шоумена. Таткото е вносител на спортна екипировка у нас.

Въпреки тежката раздяла между Маги и Трифонов, двамата съумяха да запазят приятелството помежду си. Те често се срещат, ходят на кино, на вечери и винаги си помагат един на друг, когато има нужда. Така например именно Слави беше този, който помогна на Магдалена да създаде центъра за психологично консултиране “Емпатия”. Говори се, че дори Трифонов й е купил жилището, в което живее в момента – скромен подарък.

Маги-на-Слави

Маги винаги ще е в сърцето на Слави

Щедростта на Слави обаче не е случайна. Според запознати Дългия винаги ще обича своята Маги и никоя жена не е способна да заеме нейното място в сърцето му. Малко след като се разделиха, шоуменът си позволи лукса да се разчувства в собственото си предаване. Слави се разплака пред многобройните зрители от екрана и отправи любовно послание към хубавата Маги. Така брюнетката му прости, но не за дълго.

Днес вече Магдалена Ангелова е една щастлива майка със собствен бизнес. Според близки на Маги, гологлавият водещ щял да засипе бебето й с подаръци. „Той ще обича малкия със същата сила, с която обича и майка му”, твърдят приятели на Ангелова.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *