Вера Кочовска помогнала на много жени да забременеят

Кочовска

Светослава Тадаръкова и Вера Кочовска

Вера Кочовска има всестранни паранормални възможности. Народната лечителка е помогнала на много жени да забременеят, когато медицината, лекарите и всички останали не са им давали надежда за бебе. Една от жените, сдобила се с рожба с помощта на Кочовска, е журналистката Светослава Тадаръкова. В интервю за столичен вестник разследващият репортер разказва за запознанство си с Вера и за това как пророчицата й помогнала да забременее.

Съпругът й Димитър бил този, който пръв се запознал с Вера. Той често посещавал феномена и винаги имал един и същ въпрос: „Ще имам ли деца”. Пророчицата му предсказала не едно, а две дечица. Това се случило още преди Димитър да се запознае със Светослава. По-късно двамата се запознават, но журналистката все още не е готова да роди. Тогава тя се среща с Кочовска и именно под нейно влияние разследващата репортерка забременява.

Кочовска

Вера е помогнала на още много жени със сериозни репродуктивни проблеми

Светослава Тадаръкова разказва как по време на бременността й Вера й се обадила, без да знае, че чака дете. „Каза ми приблизителната дата, на която ще родя”, разкрива журналистката.

Освен на Тадаръкова Вера е помогнала на още много жени, включително и такива със сериозни репродуктивни проблеми. Според запознати именно подобен проблем е сближил толкова много Кочовска и съпругата на Волен Сидеров – Капка. Лечителката от години се опитвала да помогне на Капка да забременее.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *