Анелия и Коко Динев подарили на дъщеря си компютър

Анелия-Ивон

Анелия подарила на Ивон компютър

Един от най-неподходящите подаръци за 7-годишно момиченце са подарили Анелия и Коко Динев. Родителите на малката Ивон решили да я зарадват за рождения й ден с общ армаган – компютър. Според мамите в нашия форум обаче това е възможно най-вредния подарък за едно дете.

Мамита.бг е публикувал поредица от статии относно вредата на компютрите върху здравето на малчуганите. Родителите трябва да се опитат максимално да ги ограничат от компютъра. Вместо това обаче, всяка втора майка купува на детето си компютър в ранна възраст, без да осъзнава, че така му вреди.

„Не стига че от 4-годишни децата вече имат GSM-и, които също са опасни за здравето, ами и ги тровим с компютри”, възмущават се майките.

Коко-Динев-Ивон

Коко Динев не е постоянно до Ивон

Далеч по-подходящ е бил подаръкът от приятелчетата на малката Ивон – пухкаво хамстерче. Момиченцето останало безкрайно щастливо заради животинката, която й подарили. 7-годишната възраст е идеална за отглеждане на домашен любимец. Тогава децата започват да се учат на уважение към другия и на загриженост. За да не пораснат егоисти и затворени в себе си, те трябва да се грижат за някого от малки, пък той и хамстер.

Имайки предвид, че Ивон е дете на разведени родители, домашният любимец наистина е най-доброто решение. Докато компютърът, освен че вреди на здравето, и отдалечава децата от техните родители.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *