Защо са дръпнати очите на синоптичката Станислава Цалова?

Защо са дръпнати очите на синоптичката Станислава Цалова?
4.17 (83.33%) 6 votes

Екзотичните черти на лицето на Станислава Цалова са наследство от баба й японка и дядо й кореец

Станислава Цалова

Станислава има японско-корейски гени

Те пък са родители на майка й и навремето живели на остров Сахалин, между Япония и Русия. Там се ражда майката на Станислава. В Русия тя се запознава с бъдещия си съпруг, който е българин, и не след дълко Стаси идва на бял свят в София през 1980 година. След като завършва руското училище, Станислава се дипломира в три специалности в Софийския университет – география, японистика и метеорология.

Екзотичната красавица се омъжила по интернет

Станислава Цалова

Станислава със съпруга си

Намерих съпруга си в интернет. Всичко започна с шеги и закачки, а стигнахме до сватба” – споделя Станислава Цалова, чиято моминска фамилия беше Трайкова. Приятелят й Данчо се втрещява от източната красота, когато тя му праща своя снимка по мейла. След като глобалната мрежа ги събира, те откриват, че ги свързват и куп общи интереси. Двамата са русофили и много обичат детските песнички от анимационните филми. Когато са в колата, ги слушат и си припяват на глас.
Бащата на Станислава – Страхил, е пенсионер и работи в сервиз като хладилен техник, майка й Антонина прави ръчно аксесоари и бижута.
Станислава и мъжът й са луди по пътешествия, а сред хобитата на Стаси са японското изкуство и гмуркането. Последната й страст е писането на детски приказки. Скоро дори тя планира да ги събере в книга.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар