Лора Крумова вече търси сватбена рокля

Лора Крумова се омъжва за Сотир на пролет, вече трескаво търси мечтаната рокля

Лора-Крумова-Сотир

Лора Крумова ще се омъжва за Сотир

Лора Крумова и Сотир вече правят сватбените си планове за пролетта. Водещата на “Тази неделя” най-сетне се е решила на тази сериозна крачка в живота и е казала заветното „Да”, пише столичен седмичник.

Лора и Сотир живеят заедно вече от няколко месеца. Те си купиха апартамент в тузарския софийски квартал „Лозенец”, където градят семейно огнище. Макар че в края на мината година упорито се заговори, че Лора и Сотир са се разделили, слухът не се потвърди. Възможно е пък именно тази кратка раздяла накарала сърфиста да се осъзнае и да предложи брак на Крумова.

Лора-Курмова-сватба

Изчистените рокли с нежни сребърни мотиви са хит тази година

Сватбата ще бъде едва на пролет, запознати твърдят, че Лорчето вече трескаво се подготвя за щастливия ден. „Лора вече се оглежда за сватбена рокля и е решила изобщо да не се скъпи, а да заложи на последните модни тенденции”, разказват близки на водещата.

Кои са актуалните сватбени рокли тази година?

Изчистените рокли без излишна натруфеност и с малко воали – това е основната тенденция тази година. Особено се залага и на сребристия мотив, който най-често е загатнат под бюста. Може да бъде под формата на нежни, ситни камъни или пайети. За предпочитане са инкрустираните бисери, но те са доста скъпа изработка. Бялото, разбира се, е задължително, като тази година упорито се налагат и зелените тонове като мотив.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *