Николета ще разцъфне по време на бременността си!

Николета Лозанова ще бъде още по-красива, когато забременее, убедена е фолк певицата Мария

Николета-Лозанова

Николета Лозанова ще е по-хубава и от сега

Николета Лозанова ще бъде в разцвета на красотата си и дори ще бъде още по-привлекателна, когато стане майка. Това прогнозира фолк певицата Мария, която адски симпатизира на плеймейтката. Според нея Николета е надарена с рядка красота и лъчезарно излъчване, с което не всеки може да се похвали. Но тази хубост ще разцъфти с цялата си сила, когато Лозанова забременее и Мария искрено й пожела това по-скоро да се случи.

В действителност повечето майки се разкрасяват по време на бременност. Особено на звездните мами добре им се отразява. Албена Денкова, Нети, Надя на Коцето – всички те разцъфнаха по време на бременността и майчинството.

Николета-Лозанова

Николета Лозанова притежава рядък чар

Има и жени, на които не им се отразява позитивно и се получава обратният ефект – погрозняват. Разбира се, последното едва ли ще се случи с Николета Лозанова. Както казва самата Мария – Господ я е дарил с изключителна красота.

Жалко, че на Ники Ло в момента не й е до бебета. По думите на знойната плеймейтка, е все още твърде рано да мисли за деца, брак и семейство. Красавицата скоро няма да дари Валери Божинов с втори наследник, още повече че рискува кариерата си. Като модел, Лозанова може и да е сладка с коремче, но когато наедрее и тялото й започне да се променя, няма да е „годна” за фотосесии.

Николета със сигурност ще е привлекателно мамче, но малко красавици в нейното положение биха се решили на подобен риск – да развалят фигурата си.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *