Какво ще подари Валери на Алисия за рождения й ден?

Това ще бъде първият рожден ден на Алисия, откакто са разделени с Валери Божинов

Алисия

Алисия празнува в тесен кръг

Фолк певицата Алисия празнува рожден ден навръх 1 март. Докато Баба Марта връзва мартенички, русокосата изпълнителка ще развързва подаръци, шегуват се нейни близки.

Тази година Алисия е решила да празнува скромно само с най-близките хора. Това ще бъде първият й рожден ден, откакто са разделени с Валери Божинов, но фолк дивата не е тъжна. Напротив. Тя с нетърпение очаква най-желания подарък днес – този от Валери-младши. Синът на Алисия й обещал, че в детската градина ще сътвори своя дар за мама – ръчно изработена мартеничка. „Това ще бъде най-милият и скъп подарък за рождения ми ден”, споделя щастливата майка.

Валери-младши

Валери-младши ще зарадва мама с мартеничка

Алисия не говори за големия Валери. Вероятно очаква да й се обади и да я поздрави за щастливия повод, но нищо повече. Докато за рождения ден на новата си изгора футболистът бе се охарчил за скъп часовник, майката на сина му едва ли ще получи подарък.

Миналата година Алисия също празнува без Валери, макар че още не бяха разделени. Тогава футболистът бе на лагер, но подари на певицата страхотно колие със сърце. Скъпият подарък обаче не успя да надмине по цена този на малкия Валери, който направи майка си безкрайно щастлива с думите „Обичам те, мамо”.

Фолк дивата днес става на 29 години. Екипът на Мамита.бг й пожелава много щастливи мигове и нека всеки ден синът й да я дарява с безценната си обич.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *