Добрина Чешмеджиева: Не съм готова за семейство

Оценете статията

Телевизионната водеща сподели, че не е готова за семейство

„Не се чувствам напълно готова да имам семейство и всички тези отговорности по начина, по който си ги представям. Може би защото не съм срещнала човека. Има мъж, който ме харесва, но няма да се оженя, защото така трябва. Животът ми не се раз­вива така, защото аз съм амбициозна кариеристка. По-скоро работата ми е алиби да не помислям сериозно за брак. Понякога срещаш човека на 18, поня­кога на 30, понякога на 60” – споделя Добрина Чешмеджиева в интервю за списание „Уикенд за жената”.

„Имала съм много сериозни връзки с мъже и за нито една от тях не съжалявам. Всеки е ценен по някакъв начин, но с нито един не съм изпуснала шанса си. За мен е по-добре да се усетят нещата, докато е време, отколкото след това да се създават драматични ситуации. Да, били си готини, стойностни, но… не се е получило. И със сигурност не съм изпуснала идеалния съпруг” – откровена е Добрина Чешмеджиева.

Тя сподели, че не е ревнива към половинката си. „До себе си искам да имам харесван мъж, така че не може да се каже, че съм ревнива” – споделя телевизионната водеща.

Любимата й страна за екскурзия е Италия. „В тази страна има култ към красотата. Изключително чувство за естетика. И в най-малкото градче не можеш да видиш грозно кафене, дори да е от две различни маси и да ти сервират в различни чаши. Не съм виждала дом, на който стените да не са пълни с картини. Прави ми впечат­ление, защото много обичам изобрази­телно изкуство. Там хората живеят по-спокойно. Виждат хубавото, което им се случва” – разкрива Добрина.
сподели ме

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар