Станишев ще присъства на раждането на бебето!

Междувременно тръгна слух, че майката на Станишев настоява да се направи тест за бащинство на бебето

Станишев

Станишев подготвен ли е за раждане по естествен път?

Станишев е един от малкото татковци, които са „ЗА” присъствието на мъжа по време на раждането. Той категорично заяви, че ще присъства на един от най-съкровените мигове в живота си – появата на бял свят на своята рожба.

„Не ме е страх”, отсече лидерът на БСП относно предстоящото раждане. И няма защо – ако Моника Йосифова ще ражда със секцио, Станишев няма от какво да се притеснява. Но ако половинката му ще ражда по нормален път, Сергей трябва да се подготви за доста страховити моменти, коментират мамите във форума. Секциото изглежда като детска игра пред няколкочасовите напъни, викове и непосилна болка, изписани на лицето на родилката. Станишев казва, че няма да припадне, но не бива да бъде толкова сигурен.

Станишев-Моника-Йосифова

Бебето вече приличало на Станишев, защото той мяза на ембрион

У нас присъствието на таткото по време на раждането не е толкова популярно както в чужбина. Повечето българи не приемат идеята и смятат, че мъжът няма място в родилното, още по-малко – до операционната маса. В повече случаи дори самите родилки са против, тъй като не искат мъжът им да ги види в подобна светлина. Все пак има и такива, които приветстват идеята и стоически стискат ръката на жена си, докато бебето се ражда.

Станишев още се похвали, че с Моника Йосифова са гледали бебето на триизмерен видеозон. „Определено прилича на мен, видях го”, категоричен е бъдещият татко. Междувременно пък тръгна слух, че майката на Станишев – Дина, настоява да се направи тест за бащинство на бебето.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *