Ели Гигова: Не искам да съм Димитрова!

Ели смята, че с един подпис нищо няма да се промени и не би го направила само заради мнението на хората

Ели Гигова за пореден път изрази нежеланието си да се омъжва. В интервю за HotArena.net красавицата се захапа с гаджето си Петко Димитров на тема сватба.

В общото интервю двамата на три пъти се скарват – в два от минискандалите причината е брак.

Петко-Ели-Гигова

Петко Димитров и Ели Гигова са вечно влюбени

Попитана дали й тежи фамилията Гигови, Ели казва, че не може да си представи да не носи това име, макар че хората често очакват прекалено много от нея. „Точно затова че съм Гигова от мен се иска да съм безупречна”, казва бившата водеща на „Здравей, България”.

Петко обаче бърза да я прекъсне и реши да се пошегува, че всъщност Ели тайно иска да бъде Димитрова (т.е. да носи неговата фамилия). Двамата започват спор, в който красавицата като попарена отрича идеята за брак. „Нямам желание да съм Димитрова”, категорична е Ели.

Ели-Гигова-Петко

Ели не дава и дума да се отвори за брак

По-нататък в интервюто Ели Гигова разсъждава относно сватбата и брака и дава да се разбере, че за нея това са отживелици. Тя смята, че с един подпис нищо няма да се промени и не би го направила само заради мнението на хората.

Ели и Петко разкриват още интересни подробности около връзката си. Оказва се, че привидният мъжкар Петко всъщност е истински романтик и много нежен мъж. Бизнесменът често я изненадва с букет от рози без повод, кара я да се чувства желана и красива. Ели пък притежава онова безценно качество у жените – да накара един мъж, висок 1,80 см, да се чувства като двуметров мъжкар.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *