Моника Йосифова: Със Станишев усетих някаква магия!

Моника Йосифова разказва за запознанството си с лидера на БСП и за началото на една връзка и на един нов живот

„Когато за пръв път почувствах Станишев по-близък, усетих някаква магия. Сякаш двамата бяхме в една лодка в морето”, спомня си Моника Йосифова първите любовни трепети с бившия премиер. В интервю за светско списание бъдещата майка на бебето на Станишев разказва за запознанството си с лидера на БСП и за началото на една връзка и на един нов живот.

Моника и Сергей се познавали само служебно. Когато обаче БСП губи изборите, пиарката вижда Станишев в друга светлина. Той бил отчаян и самотен, разочарован сякаш от целия свят. Тогава Моника Йосифова видяла един раним мъж, със своите слабости и чар.

Станишев-Моника-Йосифова

Моника признава, че е копнеела за бебе от мъжа, когото обича

„Това, което почувствах тогава, не може да се опише с думи. Беше някаква магия”, спомня си пиарката. Сравнява го единствено с бурно море, което носи на вълните си самотна лодка, а в нея са двамата със Станишев.

Така пламва любовта между тях. А в последствие и е един нож живот. Моника признава, че е копнеела за бебе от мъжа, когото обича. Тя има две деца от предишния си брак, но винаги е искала трето. Когато разбира, че е бременна, е малко объркана, но Станишев и за миг не я се е отделил от нея. Той бил щастлив, че ще става баща и й обещал заедно да посрещнат трудностите.

Моника Йосифова и Сергей Станишев все още не живеят заедно.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *