Станишев станал заврян зет

Моника Йосифова приютила Станишев в къщата си в Драгалевци, където експремиерът се грижи и за другите й две деца

Сергей Станишев живее при бременната си приятелка Моника Йосифова. На практика той е заврян зет, както бабите обичат да казват. Пиарката го приютила в къщата си в Драгалевци, където експремиерът се грижи и за другите две деца на Моника.

Моника-Йосифова

Бременната Моника Йосифова

Йосифова не крие, че е много щастлива и е намерила истинската любов в лицето на Станишев, изповядва се брюнетката в интервю за светско списание.

Ще има ли сватба?

Моника признава, че Станишев е по-настоятелният в тяхната връзка и иска веднага да сключат брак. Пиарката обаче не бърза – вероятно е от жените, които не искат да се омъжват бременни. Майката на Станишев пък неведнъж е казвала в медиите, че не разбира връзката на Моника и Сергей: „Как така няма да се женят”, чуди се Дина Станишева.

Любимата на експремиера обаче държи да отбележи, че колебанията й за брак не са обвързани с липсата на чувства. Напротив. „Това е любов, това е магия”, казва с вълнение брюнетката.

Била бременна с близнаци

Станишев-Моника

Станишев и Моника засега няма да се женят

Моника Йосифова разкри и една болезнена тайна от миналото си. Преди да се появи на бял свят синът й Венци, тя е била бременна с близнаци. Заради усложнения се наложило единият плод да бъде премахнат. Може би именно тази загуба е била причината Моника винаги да е искала трето дете. Съдбата й поднесе най-хубавия подарък – рожба от най-обичания мъж.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *