Вижте бебето на Албена и Максим! (СНИМКИ)

С настъпването на пролетта бебето на Албена и Максим се радва на слънчевите лъчи от терасата в апартамента

Ето го най-накрая звездния син на шампионите по фигурно пързаляне. Даниел е едва на два месеца, а вече се радва на скрития обектив на родните папараци. Ексклузивни първи снимки на бебето на Албена и Максим в медиите публикуваха колегите от „168 часа”.

Албена-бебе

Албена с малкия Дани

За малкия красавец се грижат майката на Албена и близка приятелка на семейството. Баба Силвия не изпуска и за миг Даниел, който е кръстен на втория й съпруг – Драго Демирев.

С настъпването на пролетта бебето на Албена и Максим се радва на слънчевите лъчи от терасата в апартамента. Докато мама и тате са на работа, бавачката изнася кошчето на Дани на балкона, за да подиша бебчо чист въздух.

През час звъни на родителите и ги информира какви ги е свършил бебокът – колко пъти е пишкал, хапва ли добре и други разни бебешки тревоги. Бабата зорко следи Дани, докато пийва кафенце на терасата.

Албена-бебе

Детегледачката снима Албена и Дани

А когато мама Албена се върне от работата, първото нещо, което прави, е да нагушка сина си.

И въпреки цялото внимание, грижа и обич, с които е заобиколен малкият принц, пак се намират зли езици, упрекващи родителите. „Как може майка да остави бебето си на няма и два месеца с бавачка?! Щом е на работа по цял ден, значи и вече отдавна го е отбила и не кърми! Албена поне има пари, може да си позволи няколко месеца да не работи, ами да си гледа бебето”, възмущават се майки по форумите.

Албена-Дани

Грижовната мама

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *