Ето го и бебето на Ласкин и Алекс

Безспорно бебето прилича на татко си, София е одрала кожата на актьора и има същите очи и вежди

Иван Ласкин и Александра Сърчеджиева са поредните звездни родители, които направиха фотосесия на бебето си. Прелестната София е едва на четири месеца, а вече е истинска медийна звезда.

Светският звяр Blife.bg публикува ексклузивна снимка на Иван и Алекс заедно с малката им дъщеричка.

Иван-Ласкин-Алекс-бебе

Бебето на Ласкин отсега е запалено по фотосесиите

Безспорно бебето прилича на татко си. София е одрала кожата на актьора и има същите очи и вежди. Момиченцето отсега е запалено по фотосесиите и обича обектива. Принцесата се е засмяла чаровно точно като за снимка.

Очевидно родителите най-после са преодолели страха от уроки и суеверията. Само преди месец Иван и Александра категорично отказаха на медиите да снимат малката София. Както Mamita-bg.com писа, родителите са отказали тлъста сума на модно списание, което искало да щракне бебока. Не е ясно дали са получили пари за тези фотоси…

По-суеверният от двамата е Иван Ласкин. Той държеше първо да минат 40 дни от раждането на София и едва тогава да я покажат пред света. Актьорът вече има опит в родителството – радва се на дъщеря от първия си брак. Неслучайно и той се заема със задълженията около къпането на бебето, признава Алекс. Двамата гледат малката сами и нямат нужда от помощ. „Не е голяма философия”, казва Сърчеджиева.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *