Разболях се от СПИН доброволно, а той ме предаде

Млада жена доброволно се разболяла от СПИН, водена от безрезервната си любов към заразен мъж, който само след няколко месеца я предава

„Разболях се от СПИН доброволно, от любов, заради него, мъжа на живота ми, а той ме предаде.” Така започва своето писмо наша читателка пожелала анонимност. Тя разказа своята потресаваща история пред редакторите на Mamita-bg.com, като апелира към всички влюбени момичета да не се предоверяват и да помнят едно – че любовта не е вечна.

Ето какво ни разказа нашата читателка.

СПИН

Млада жена доброволно се зарази със СПИН заради любов

„Бях едва на 23 години, когато го срещнах. Толкова галантен и почтен човек, с невероятни обноски. Още от самото начало разбрах, че той е мъжът на живота ми.

Живееше в чужбина и се виждахме рядко. В началото само излизахме, без да правим секс, той не настояваше да консумираме връзката си. Когато се стигна до интимност, ми направи признанието – болен е от СПИН. Аз не го приех като голям проблем, защото го обичах повече от всичко. Предложих му просто да използваме предпазни средства. Но той не обича да прави секс с презерватив и ми отказа.

СПИН

СПИН

Сега като се обърна назад, осъзнавам колко съм била глупава, но тогава бях заслепена и направих най-голямата грешка в живота си. Съгласих се да правим секс без презерватив, въпреки опасността. И най-лошото се случи – само след няколко месеца започнах да вдигам температура, появиха се вървите симптоми на смъртоносната болест. Направих си тест за СПИН и беше положителен.

Моят любим веднага започна да ме утешава, каза, че има лечение и мога още дълго да живея. Двамата заминахме заедно в чужбина, където ми обеща кариера. Връзката ни не издържа и три месеца – той се оказа не това, за което се представяше. Любовта бързо си отиде, но СПИН-ът си остана.

Сега съм се свързала с адвокат и имам намерение да го съдя, макар че ни ми дават надежди. Какво друго ми остава? Животът ми свърши!”

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *