Евелина Павлова зарязала телевизията заради семейството си

Водещата на патриотичното предаване “Аз обичам България” обаче отново радва своите почитатели от екрана

Евелина Павлова отдавна не се бе появявала на екран. Носеха се какви ли не слухове около нейното отсъствие от телевизията – от любовница на Боби Цанков, до любима на Ники Кънчев. Според жълти медии именно спрягането на името й с това на покойния радиоводещ я е принудило да се отдалечи от телевизията.

Всъщност няма нищо вярно в тези слухове, категорична е Евелина Павлова. Днес тя е водеща на патриотичното предаване “Аз обичам България” и отново радва своите почитатели от екрана. Причината за отсъствието й от телевизията се оказа съвсем тривиална – семейството.

Евелина Павлова

Евелина Павлова има малка дъщеричка и съпруг, когото много обича

За Евелина обаче това съвсем не е банална причина, а напротив – много майки в днешно време се отдават на работохолизма и оставят семейството на заден план.

Евелина Павлова не от тях – за нея семейството е преди всичко и именно заради него тя е жертвала кариерата си. Има малка дъщеричка и съпруг, когото много обича. Каква по-добра причина от това да оставиш телевизията.

Детето й обаче поотрасна, а на Евелина Павлова са й направили „неприлично” предложение от Нова телевизия, на което не могла да откаже. Продуцентите на патриотичното предаване решили, че тя е най-подходящата водеща и не се поколебали да й предложат тлъст хонорар, за да я склонят. Журналистката с охота приела позицията, която обаче не пречи на Евелина Попова да бъде и добра майка.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *