Рени: „Пайнер“ искаше от майка да стана проститутка!

Рени е майка на две деца и за нея е възмутително и скандално някой да й направи подобно предложение

„Махнах се от „Пайнер”, защото искаха да направят от мен проститутка”, разкри фолк дивата Рени в интервю за Блиц. Певицата, която е по-уважавана в Сърбия, отколкото у нас, разказва за разочарованието си от родния фолк и чалга изпълнителките, които умеят само да показват голотии, но не и да пеят.

Рени разкри как навремето от „Пайнер” са я заставили да си намери спонсор, ако иска да работи за музикалната компания. Според певицата това е равносилно на проституция.

Рени

Рени и синовете й Аспарух и Борис

Изпълнителката на „Като птица съм свободна” е категорична, че подобни предложения са получавали всички певици на „Пайнер” и е възмутена от безочието на продуцентите. Рени дори разказва за съвсем пресен случай – нейна много добра приятелка, която работи в „Пайнер”, й се оплакала, че я накарали да си намери спонсор. Певицата нямала друг избор и все още е в компанията на Митко Димитров.

Рени е майка на две деца и за нея е възмутително и скандално някой да й направи подобно предложение. За съжаление, много нейни колежки приемат и работят по този начин, независимо, че имат семейство и деца. Певицата още не може да възприеме и гнусното разголване на чалга изпълнителките на сцената. Дори и да не са майки, пак е недопустимо за една жена да излезе със звездички на гърдите, вбесява се Рени.

Според нея тези певици нямат гласови данни и затова афишират с външния си вид. В Сърбия обаче подобно нещо никога не би се толерирало, категорична е Рени.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *