Светлана Василева иска да е майка

Светлана Василева разкрива, че най-накрая се чувства истински щастлива с човека до себе си и е готова да създаде семейство

Светлана Василева ли ще е новата звездна мама, която ще радва с поредното ВИП бебе? Този въпрос е провокиран от самата плеймейтка, която тези дни заяви своята готовност да бъде родител и да създаде семейство.

Светлана-Василева

Светлана Василева вече се вижда като майка

В интервю за светския сайт Blife.bg красавицата казва, че иска да стане майка, чувства се напълно готова за това и най-вече – намерила е точния човек, Мъжа с главно „М”.

Светлана Василева разкрива, че най-накрая се чувства истински щастлива с човека до себе си. „Преди се оглеждах, търсех го, търсех мъжа, с който да прекарам живота си. Сега вече съм убедена, че съм го открила, той е до мен и ме обича”, с усмивка разказва Мис Плеймейт 2009.

Бившата блондинка, която скоро смени цвета на косата си, е потайна и не разкрива кой е щастливецът. Само споменава, че я кара да лети и е истински джентълмен. Единственият му недостатък бил, че е много несериозен. Но явно Светлана Василева е успяла да го укроти, щом е готова да му роди деца.

Чаровницата е една от малкото плеймейтки, които не разчитат само на титлата си, за да изкарват пари. Напротив – още преди няколко месеца тя заяви, че спира с голите сесии и започва собствен бизнес.

Да, Светлана Василева определено е готова да бъде майка!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *