Синът на Коко Динев бил дете-чудо!

Коко Динев и Емилия обмисляли да пратят малкия на ранно училище за напреднали деца

Вундеркиндче си отглежда звездното семейство на Коко Динев и фолк дивата Емилия. Оказва се, че малкият Иван е толкова умен, че още от тригодишен се научил да чете. Родителите обмисляли да пратят малкия на ранно училище за напреднали деца. Така синът на Коко Динев може да стане ученик едва 5-годишен, пише Блиц.

Коко-Динев-син

Малкият вундеркинд чете от 3-годишен

Хазартният бос разкрил пред свои колеги, че е изумен от остроумието на малкия Иван и от нещата, които може. Детето схващало изключително бързо и според родителите нямало смисъл да го чакат да порасне и да достигне предучилищна възраст. „Така само ще го спрем от развитие, а в училище ще култивират заложбите му”, философствал гордият татко.

Малкият Иван не е уникум, има много деца, които започват да се учат да четат още на три годинки. Безспорно обаче такива дарования са рядко срещани. Зевзеци побързаха да се пошегуват, че Иван със сигурност не се е метнало на майка си Емилия.

Коко Динев пък има и друго дете – по-голяма дъщеричка от фолк дивата Анелия, на име Ивон. Досега обаче не се е чувало момиченцето да проявява по-развити умения от връстниците си.

Според педагози, ако детето от малко се развива по-бързо от останалите и е по-напреднало умствено, не бива да се избързва с училището. „Родителите прекалено бързо искат да проектират амбициите си у своите деца и така подтискат детството им”, коментират специалисти. Дано Емилия и Коко Динев не бъдат прекалено взискателни към малкия гений Иван.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *