Николета е пожар и в кухнята, не само в леглото!

Николета Лозанова имала инцидент с готварската печка в дома на Валери Божинов в Парма, иначе е домакиня

Булка шета – град бие, дето се вика. Такава е и работата на Николета Лозанова в кухнята, шегуват се зевзеци. Наскоро обаче плейемейтката наистина имала проблеми с готварската печка, пише HotArena.net. На страницата й във Фейсбук приятелят на Валери Божинов – Петко Димитров, й пише да внимава с печката. Дали пък плеймейтката, освен в леглото, не е и пожар в кухнята?

Николета-Лозанова

Николета е пожар И в кухнята

В събота, когато се игра мачът Парма – Интер, Николета Лозанова се похвали във Фейсбук, че ще награди Валери Божинов с вкусна гозба. За вечеря красавицата приготвила пиленце с гъбки и покани Петко Димитров да се присъедини към семейната трапеза. Половинката на Ели Гигова пък й отговори да внимава с печката, а Лозанова отвърна само с „Ха-ха-ха-ха”.

Само те двамата си знаеха какво се е случвало в кухнята на Николета и Валери, но на всички стана ясно, че гърлата е имала инцидент с готварската печка.

Николета и Петко Димитров

Николета и Петко Димитров

Запознати побързаха да коментират, че най-вероятно плеймейтката е направила мини пожар – често се случва на младите домакини.

Простено й е на 24-годишната фурия. Още повече, че Валери Божинов неведнъж я е хвалил колко добра домакиня и чистница е приятелката му. А и не е толкова важно какво се случва в кухнята – по-важно е какъв е крайният резултат. Щом Лозанова може да готви пиле с гъбки, значи Божинов гладен няма да остане. Пък и нали любовта на мъжа минава през стомаха…

Че и умница…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *