Изневерявала ли е Мария Игнатова на Рачков?

Според клюкари Мария Игнатова кръшка на Рачков, така че не би трябвало да осъжда изневярата

Мария Игнатова е категорична, че не би простила изневяра. За нея измяната е сериозно прегрешение и не би могла да я преживее, разказва красивата водеща в интервю за „Блясък”. Дали обаче тя самата не е изневерявала на Димитър Рачков?

Рачков-Игнатова

Мария Игнатова е категорична, че не би простила изневяра

В светското списание Мария Игнатова, която има син от предишния си брак, споделя, че ако Димитър Рачков й изневери, никога няма да му прости. „Просто винаги ще си мисля за това и ще го натяквам”, признава си чаровницата и е убедена, че това рано или късно ще доведе до край на връзката.

Освен това, измяната в интимните отношения води до загуба на доверие, което според Мария е основната спойка в семейството.

Денис Ризов

Мария изневерява с Денис Ризов?

Според клюкари обаче самата Мария Игнатова изневерява на Рачков. Нещо повече, според слуховете, тя вече не живее с екранния си партньор. Двамата били разделени, заради любовника на Мария – Денис Ризов. С басиста от „Ахат” имали гореща афера, която прераснала в по-сериозна връзка, и с Димитър окончателно се разделили.

Ако това е вярно, Мария Игнатова не би трябвало да е толкова осъдителна и непреклонна спрямо изневерите. Ние от Мамита-бг обаче не сме склонни да вярваме на подобни жълтини. „Обожавам Димитър, той е мъжът на живота ми”, казва Мария Игнатова.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *