Икона в Клисурския манастир цери безплодие!

Иконата на светите братя Кирил и Методий в Клисурския манастир цери много болести, помага и при безплодие, особено около Великден

„Почувствах вярата й, че ще се сдобие с дете, въпреки страшната диагноза! И ето че се случи” – това разказва с приповдигнат тон игуменът на Клисурския манастир отец Антим. Той е видял с очите си как се е случило чудото с безплодната жена, пише „168 часа”. Благодарение на чудотворната икона жената, на която лекарите казали, че никога няма да забременее, заченала и родила здраво и красиво бебе.

отец-Антим-Клисура

Отец Антим прави молебен при чудотворната икона

Случило се преди повече от година. Отчаяната млада жена посетила Клисурския манастир заради легендата за чудото на иконата на светите братя Кирил и Методий. Ридаейки, жената разказала на отец Антим за диагнозата, която лекарите й поставили. Години наред с мъжа си се опитвали да си направят бебе, но безуспешно. Оказало се, че е безплодна.

Последната й надежда била в иконата на Клисурския манастир, която церяла стерилитет.

икона-Кирил и Методий

Иконата на Кирил и Методий наистина върши чудеса

Игуменът направил молебен пред иконата и усетил вярата на жената. След около година същата дама отново се върнала в манастира, за да се похвали, че се е случило чудо. Родила! А бебенцето сякаш се усмихвало на отец Антим с благодарност за помощта.

Това не е единственият случай, в който иконата на светите братя Кирил и Методий е помогнала. Освен безплодие, тя лекува и други заболявания, помага за вземането на важни изпити.

Единственото условие е да вярваш, казва игуменът. Ако имаш и най-малкото съмнение в силата на светите братя, то молитвите ти никога няма да стигнат до Бог.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *