Децата на Батето: Тате, напиши си завещанието

Изплашени от здравословното състояние на Батето, децата му искат Батето да уреди имотните въпроси

„Тате, напиши си завещанието!” – с тази молба се обърнали наследниците на Иван Славков към баща си. Изплашени от здравословното състояние на Батето, децата му искат Батето да уреди имотните въпроси.

70-годишният зет на Тодор Живков е категоричен, че завещание няма да прави. Рано е. „Здрав съм като бик, не ми е дошло времето да пиша завещания”, троснал се бащата на две деца.

Валя Славкова, съпругата на Иван Славков, обаче е силно притеснена за здравословното му състояние. Ако се случи най-лошото и Батето не е уредил имотните си дела, ще настъпи хаос във финансите на семейството.

Припомняме, че преди повече от месец Батето е бил приет по спешност в болница. Иван Славков е получил инфаркт. Медиците настояваха да остане под лекарско наблюдение, но Батето бил категоричен. Въпреки молбите на дъщеря си Жени Живкова и на съпругата си Валя, Иван Славков се прибра в дома си още на втория ден след инфаркта.

Иначе още преди половин година в медиите се появиха подозрения за сериозно заболяване на Батето. Той започна да вехне, отслабна рязко с повече от 15 кг, стана направо неузнаваем. Според запознати алкохолните страсти и бохемският живот на Иван Славков са причина за здравословното му състояние.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *