Албена и Максим зарязаха детето си, били заети

Оценете статията

Албена и Максим имали неотложни задачи за вършене

Албена и Максим оставиха бебето си на грижите на бавачка

Макар да са едни от най-богатите хора в България, световните шампиони по фигурно пързаляне Максим Стависки и Албена Денкова зарязаха невръстния си син Даниел, за да се върнат на работа. Малкият сладур си има бавачка, която се грижи за него, докато майка му и баща му се занимават със своите „неотложни“ префесионални дела.

Очевидци разказват, че рожбата на фигуристите прекарва следобедите на балкона на семейното жилище в столицата, като младата бавачка през няколко часа звъни на заетите родители, за да им съобщи как се чувства Даниел.

„Като повечето „модерни“ родители, оставиха детенцето в ръцете на непозната жена. Албена вместо да се грижи за бебето си, отново се е юрнала да прави кариера“, коментират злобни столични клюкари.

Известните родители понякога имали свободно време на работа и тогава следели Дани с уеб камера. Те купили на бавачката лаптоп, благодарение на който тя показвала дребосъчето на мама и тати.

Припомняме ви, че Денкова и Стависки станаха родители за първи път в края на месец януари тази година. Даниел носи първата буква на името на дядо си Драгомир и негов покротител е светецът Даниил, който е разговарял с лъвовете според Библията.
споделяне в социални мрежи

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар