Мария Данаилова: Дано Владко прилича на Стефан!

Мария Данаилова: Дано Владко прилича на Стефан!
5 (100%) 1 vote

Съпругата на Стефан Данаилов не познава Ирен Кривошиева

Мария и Стефан се подкрепят вече толкова години

Мария Данаилова, вярната спътница на Стефан Данаилов вече толкова години, разкрива за първи път какво смята тя самата за безбройните публикации, че мъжът й има незаконен син, пише Агенция Блиц. Според думите на Мария, тя никога не се е срещала с Ирен Кривошиева. Не знае какво е имало между нея и бившия културен министър, но и не я засяга.

Не знае и защо Данаилов е признал Владко – дали така е искал, или е било под натиск. Но е искрена – надява се слуховете, че Владко е одрал кожата на Стефан Данаилов наистина да са верни, защото Стефан е един наистина красив мъж. За ДНК тест Мария твърди, че не е чувала да е правен.

От позицията на горда и уважаваща себе си жена, тя заявява, че не се сърди и не е обидена, ако съпругът и има дете от Ирен Кривошиева. Родило се е бебе, а не коте, което можеш да удавиш или захвърлиш.

Каквито и сплетни да се пишат и изговарят по адрес на семейството им, Мария е категорична, че със Стефан имат син и две внучета – близначета, които много обичат. Въпреки че синът й Росен е от първия й брак с Вили Цанов, Данаилов е приел него и децата му като свое семейство.

Клюки.вс препоръчва и:

1 коментар to “Мария Данаилова: Дано Владко прилича на Стефан!”

  1. Teodor Angelov

    окт. 08. 2012

    много си готин.

Добавете коментар