Ето го най-успешното женско име!

Оценете статията

Името Елена е гаранция за професионални успехи

Посланик Елена Поптодорова е доказателство

Според проучване на група руски учени, името Елена е сред женските имена, които безусловно носят късмет и разтварят врати пред притежателките си, пише електронното издание vesti.bg.

Специалисти от Центъра за социологически изследвания заключават, че онези от представителките на нежния пол, които се казват Елена, се радват най-вече на бизнес успехи, а тяхната най-силна област е икономиката.

На следващо място по успех се нареждат дамите, чиито родители са ги нарекли Наталия. Те също са сред успелите нежни създания, като на крачка след тях се нареждат тези, които носят имената Ирина или Татяна.

Класацията за „успелите” женски имена продължава с Катрин, Светлана и Мария.

Според заключенията, с които изследователите дообогатили изнесените от тях данни, всяка Елена може да се пробва с успех и в професиите, които изискват творческа инициатива, а Светлана подхожда на дами, които се занимават с медицина или са се посветили на образованието. Те са търпеливи и последователни, което е от съществено значение за начинанията, които им подхождат.

Тези от жените, които пък са наречени Ирина, трябва задължително да се пробват в маркетинга, защото именно там е тяхната сила.

Що се отнася до успелите имена на мъже, учените заключават, че най-лесно забогатяват онези господа, които се казват Валентин или Александър.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар