Ужас! Лили Иванова без грим (снимки)

Ужас! Лили Иванова без грим (снимки)
1.67 (33.33%) 3 votes

Снимките на гласовитата певица Лили Иванова без грим втрещиха всичко живо

На срещата на поп дивата и продуцента на “Столичани в повече” Лили се явила почти без грим. Вероятно много хора биха й завидели за визията, все пак певицата е на 72 год., но посетителите на бара били силно изненадани от появата й. Папарак на “България днес” успял да я заснеме и естествено, фрапиращите снимки на Иванова обиколиха интернет пространството.

На въпросната среща дамата е носила ръкопис със себе си, което навежда на мисълта, че е прописала. Мълвата пък гласи, че се е срещнала с Георги Стайков и Емил Спахийски и по други причини – щяла да участва в сериал. Лили имала желание да се пробва и като актриса по пример на нейни колежки, тя вероятно е преценила, че има още “хляб” в нея.

Тримата събеседници са разговаряли в продължение на час и половина и накрая господата са платили сметката по кавалерски. Шофьорът на известната изпълнителка я откарал до магазин за биохрани, с каквито най-вече се храни тя. Лили неведнъж е споделяла, че изключително много държи на здравословния начин на живот. Никога не посягала към храни, които са вредни за здравето и е изключила пърженото и мазното от хранителното си меню. Не близва алкохол, не посяга и към цигарите. Тя е истинска пример за природосъобразен начин на живот и може би затова младее така.
бутони за споделяне

Клюки.вс препоръчва и:

2 коментара to “Ужас! Лили Иванова без грим (снимки)”

  1. super Girll ;]

    юли 23. 2011

    Нормално е да изглежда така без грим, не е ужасно, то е от възраста не от друго. ; ))

  2. Ели

    авг. 29. 2016

    Нормално е да изглежда така пък и е важно да пее, а тя го може!

Добавете коментар