Роксана забременяла на 15 години

Оценете статията

Талантливата Антоанета Линкова, известна като Роксана, забременяла едва на 15 години

На 13 години започва участията си по нощните заведения. Точно в една от кръчмите се запознава с музикант от Плевен, с който се залюбва. На 15 г. вече е бременна, на 16 г. става майка, а на 17 г. е разведена с дете на ръце. След като ражда момченцето си, тя е принудена да се върне в кръчмите, за да издържа семейството си. Поверява бебето на майка си, която загуби при трагичен инцидент наскоро. Бабата отглежда внучето си, а майката не се прибира по цял месец, защото работата не й позволява.

От малка Роксана осъзнава много истини за живота. Свиква да се бори за всеки залък. Само с упорство успява да оцелее през трудните години на мизерия.

“Нямах друг избор. Майка ми отгледа сина ми Даниел. Той вече е на 8 години, учи в Кнежа. Ако не беше майка, никога нямаше да се справя. Много пъти, докато пея на участия, ми се е случвало да плача за това, че съм далеч от семейството и сина си. Винаги всичко съм правила за тях, за да им осигуря по-добър живот” – споделя Роксана.

Софи Маринова е възхитена от нея и смята, че ще има бляскава кариера. Очаква я голямо бъдеще, защото има невероятен талант, пише “България днес”.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар