С помощта на Демир Бозан забравихме за анемията

Здравейте. Пише ви един искрено благодарен съпруг и баща, който успя да излекува семейството си с помощта на билковата комбинация Демир Бозан.

Демир-Бозан

Искрен: Жена ми разви анемия след бременността

Казвам се Искрен Димитров и съм от София. Преди около година и половина съпругата ми забременя и скоро ни се роди дъщеричка. Бременността й обаче беше трудна и много тежка, а заради бебето не можеше да приема всякакви лекарства. После се пазеше, заради кърменето, докато накрая не разви сериозна анемия. Опитвахме се да компенсираме липсата на витамини и желязо в организма й с таблетки и хранителни добавки, но тя по принцип хапчета не може да пие, а към хранителните добавки разви някаква непоносимост.

Тогава семейната ни лекарка, която е и близка приятелка на съпругата ми, я посъветва да опита с билковата комбинация Демир Бозан. Самата тя си призна, че от доста време пие този чай и е много доволна от него. Освен това, ни увери, че няма да й повлияе зле по никакъв начин.

Поръчахме чая, съпругата ми започна да го пие и след месец първите резултати бяха видими. Само с три чаши на ден, тя бе успяла да се стабилизира и умората бавно започна да изчезва. Кръвните й изследвания също бяха толкова добри, че дори лекарката ни се изненада. Съпругата ми продължава и сега да пие от този чай, а и аз често си правя от него. И да си призная, чувствам се по-бодър и отпреди.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *