Мъжът на Ани Салич заклет комарджия

Оценете статията

Новинарката спасява мъжа си от хазарта и алкохола

Ани Салич е водещата фигура в семейството. За да се пребори с комарджийската страст на съпруга си Бранко Салич, тя се принуждавала да държи семейната хазна изкъсо. Давала му пари само за кафе и закуска, тъй като той имал навика да отскача често до някое казино, научиха от “Уикенд”.

Водещата го спасила и от алкохолната зависимост. Сърбинът обичал да сръбва люта сливовица, но сега се въздържал и пийвал само бира. Лютата македонка държала Бранко под око и много от приятелите им се шегували, че бил мъж под чехъл. Това обаче изобщо не го впечатлявало и дори се представял като “мъжът на Ани Салич”. Той всъщност отговаря за продукцията и техниката в частната медия, където работи и властната му съпруга.

Горкият Бранко се налагало да търпи и любимата си тъща, която живеела с тях, за да им помага за домакинството, нищо, че си имали домашна прислужница. Той обаче като един умен мъж не смеел да се обади и оставял Ани да взима решенията. Водещата е известна сред колегите си като сурова и властна жена, която не обича да поставят решенията й под въпрос. Любимката на зрителите на bTV Виктория Петрова оставала в сянката й, а след позиционирането й в новините от 17 часа, тя съвсем изгубила битката с генералшата.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар