Уникална система ни показва какво ядат децата ни през деня

„Панда И. П.“ въвежда софтуер за оптимизиране бюджетите на детските градини, разбираме от г-н Ивайло Пандов.

Нова електронна система улеснява максимално процеса за поръчка на храни за детските градини и ще дава на родителите точна информация за това, какво ядат децата им. Новият софтуер е въведен от фирмата „Панда И.П.” и може да оптимизира бюджетите на детските градини, тъй като дава възможност за по-лесна проследимост на заявените количества хранителни продукти към доставчика и направените разходи по тях.
Системата на „Панда И.П.”, която може да се окаже революционна за храненето в детските градини, беше е разработена от фирмата с дългогодишен опит в доставянето на храни в детските градини и стартира успешно от август тази година. Тя дава възможност за проследяване на хранителния режим на всяко дете за даден период назад, като тази информация може да се ползва от родителите за изготвяне на меню за детето извън детската градина.

Целият процес на електронната поръчка изисква единствено въвеждане на потребителско име и парола на детската градина и попълване на заявка с желаните продукти и тяхното количество за една седмица напред. Поръчката автоматично се препраща на оператор в „Панда И.П.”, откъдето веднага се пресмята дължимата цена с ДДС. По този начин детските градини знаят цената, която трябва да заплатят, и могат да проследят,какъв разход са направили за хранителни продукти към доставчика във всеки един момент. Основно предимство на електронната система е, че позволява на градините да проверяват и какъв разход са направили за храна за три месеца назад, чрез което се оптимизират разходите.

Ивайло Пандов, Панда И.П.

Новата система на "Панда И. П." благоприятства здравословното хранене на децата

„Електронната услуга улеснява от една страна персонала в детските заведения, а от друга – операторите на фирмата, които приемат заявките от тях. Така се повишава ефективността на доставките, по-лесното изчисляване на необходимите продукти за приготвяне на храните според рецептурниците и не на последно място се намаляват разходите“, подчертава предимствата на новата електронна система Ивайло Пандов, собственик на „Панда И.П.”. Компанията е известна с политиката си за строг контрол на качеството на доставките и стриктно следене на договорните отношения със своите партньори.

39 детски градини в общините Витоша, Красно село, Люлин, Слатина, Надежда и в Стралджа (Ямболско) използват тази електронна система от близо два месеца. Инсталирането на новия софтуер, разработен от „Панда И.П.“, както и обучението по използването му, е абсолютно безплатно за всички клиенти на фирмата. С него се слага край на една дълга и тромава процедура – заявките, подавани по телефона, попълването на ръка или на всеки продукт и количество поотделно, множеството грешки, които могат да бъдат допуснати, и най-вече загубата на време.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *