Венелин Петков разби сърцето на Гена, жени се за друга

Оценете статията

Журналистът оставил синеоката красавица заради аборт

Още една сватба се готви в bTV. Венелин Петков планира да узакони връзката си с новата си любов, научиха от в. “България днес”. Въпреки опитите на двамата бивши влюбени да възродят любовта си и да се съберат отново, след като преди 2 години се разделиха, това така и не се получи. Една от най-романтичните двойки в частната медия се разпадна и вече няма никаква шанс Гена и Венелин да се съберат.

Петков се изфука с новата си приятелка на Виенския бал в София. Той представи Милена на познатите си и всички отбелязаха, че дамата е доста по-млада от него. Хубавицата работи като компютърен специалист и направила силно впечатление на журналиста през лятото на 2010 г., когато започнали интимна връзка.

Много слухове се носят за причините, довели до разлъката между Гена и Венелин. Някои смятат, че разривът е дошъл следствие на направен от Трайкова аборт, за който тя не информирала приятеля си. Според други – вина има майката на водещия, която не харесвала кандидат-снахата, тъй като произходът й не бил на нужната висота. Гена никога не е криела, че е от работническо семейство и баща й е най-обикновен шофьор. Това обаче няма никакво отношение към професионализма, с който може да се похвали блондинката.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар