Демир Бозан ме отърва от косопада след бременността

Здравейте. Казвам се Маргарита Пехливанова и съм от Бургас. Демир Бозан ми помогна да се справя с косопада. Проблемът с косопада възникна при мен малко след като родих второто си дете. Уж всичко беше нормално, чувствах се чудесно, а косата ми не спираше да капе.

Докторите твърдяха, че е от хормоните, предписаха ми лекарства, но ползата беше никаква. Продължавах да губя коса всеки ден. Купища изследвания, лекарства, препарати за коса – в един момент спря да капе, но растеше изключително бавно.

Освен това, беше станала толкова рядка и слаба, че приличах на оскубана. Правех маски, мажех я със специални масла, използвах медицински шампоани – косата ми просто си стоеше като проскубана. Накрая се отчаях и отидох да я отрежа с намерението да си купя перука, за да скрия това, което е останало от нея.

Докато се оплаквах на фризьорката за проблема, който имам и исках съвети за подходящи перуки, тя ме попита няма ли да ми е по-лесно да си купя Демир Бозан. Обясни ми, че това е билкова комбинация и много помага за такива проблеми. Дори ми даде интернет адреса откъдето да си я поръчам. Започнах да пия чая и след няколко седмици, косата ми започна да расте и да се сгъстява.

Сега отново се радвам на буйната си грива, която имах и преди, благодарение на Демир Бозан.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *