Ще има ли Вики от „Мастило” бебе от Коко?

Оценете статията

Говори се, че Осеменителят отново е задействал таланта си!

Коко Динев ще направи бебе на новата си приятелка – вокалистката на Мадитло Виктория Терзийска. Това е въпрос, който си задава мнозина, но вече в минало време – направил ли е?

Бременна ли е Вики?!

Положителен отговор на този въпрос дават множеството слухове около двойката, които се надпреварват и изпреварват. Според запознати, Вики наистина е бременна, а според изданието „България днес”, цитирано от hotarena.net, бащата няма кой друг да е, освен собственикът на „Локомотив Пловдив”, който е известен с това, че няма нищо против да прави бебета на певици.

В посока на това, че Вики очаква бебе, прозвучало и възклицанието на рапъра Енчев, който поздравил колежката си с думите „Я, тука бебе ли си имаме?”, когато двамата се засекли на коледно парти.

Чула отправения към нея въпрос и осъзнавайки, че всички го чуват, Вики изпаднала в тих гняв, който намерил израз в мълчание до края на вечерта, разказват свидетели.

След като чули какво точно пита рапърът, всички, разбираемо, пратили поглед в коремчето на Вики, която направила всичко възможно, на свой ред, за да се прикрие.

Колко успешно, колко не, не е явно. Още по-мъгливо е дали, ако наистина е бременна, баща на бъдещото й отроче е Коко Динев.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар