Привлечена съм от близък роднина!

Оценете статията

Аз съм едно обикновено момиче на 19 години. Не мога да твърдя, че страдам от липса на внимание от страна на младежите на моята възраст, но никога до този момент не съм изпитвала привличане по отношение на който и да било.

Емоциите са страшно нещо!

До този момент! За мен самата е шок да го призная, но от известно време усещам особено вълнение, когато съм в компанията на близък мой роднина. Самата аз не мога да опиша въпросното вълнение – може би наистина има нещо общо с пърхането на пеперуди в стомаха. Факт е, че не съм изпитвала нищо такова досега.
Ще призная за кого става дума – чичо ми. Той е брат на баща ми, но е с около 15 години по-малък от него. Може би и поради това двамата не са особено близки. Зачестиха контактите си след смъртта на баба и дядо.
В началото, когато той започна да идва у нас, не му обръщах особено внимание. Притеснявах се от присъствието му, а след това се появи това странно чувство. С никого не съм споделяла, защото знам колко абсурдно и извратено е всичко това.
Но имам нужда да си излея душата и най-вече имам нужда от съвет. Как да сложа край на всички тези емоции и усещания, които ме заливат в негово присъствие. Не искам да се получава нещо между нас, просто искам всичко да свърши.

М*

бутони за споделяне

Клюки.вс препоръчва и:

4 коментара to “Привлечена съм от близък роднина!”

 1. Димитър

  февр. 24. 2012

  определено ще ти помогнат препарати за регулиране на плътността на пепрудите или друго яче казано инсектициди, но като включим факта че в действителност нямаш никакви насекоми в стомаха а и повечето инсектициди са вредни ако ги погълнеш ти порепоръчвам алтернативен вариант да обръщаш повече внимание на връстниците си. Някъде там има момче за теб, е виж сега ако пък ти беше братовчед не е чак толкова лошо, но помни че най-вече времето оправя всичко

 2. Bai Ivan

  февр. 24. 2012

  dai ako iskash da si 4ykne edna sreshta i ti obeshtavam 4e za edna vecher si go zbravila !!!

 3. Bai Ivan

  февр. 24. 2012

  dai ako iskash da si 4yknem edna sreshta i ti obeshtavam 4e za edna vecher si go zbravila !!!

 4. habibi

  февр. 24. 2012

  4ukaite se i pravete deca s cipi mejdu prustite !!! tfa mu e maikata axaxxaax 😀

Добавете коментар