Имам чувството, че жена ми ми изневерява

Оценете статията

Здравейте! Имам нужда да споделя с някого това, защото от няколко месеца вече не съм на себе си. От Варна съм и със съпругата ми сме заедно вече от 7 години. Имаме едно детенце на 5 години и в момента правим опити за второ дете.

не й вярвам

Подозирам жена ми, че има друг мъж, защото се държи много странно напоследък. По принцип е спокоен човек, домошар, а от няколко месеца е неузнаваема. Преди половин година смени работата си и започна да пътува много често. Няма я с дни, все е по разни командировки, срещи извън града и взе да ми писва. В началото, когато започна да пътува, ми се обаждаше по няколко пъти на ден, говорехме си как е, какво прави, как минават срещите й. Сега се случва да не ми се обади по цял ден и когато най-накрая се чуем, все си измисля разни оправдания. Няколко пъти дори телефонът й е бил изключен. Дъщеря ми искаше да говори с нея веднъж, набрах номера, дадох й телефона и когато отсреща й вдигнаха, тя затвори и ми каза: „Тате, сбъркал си номера. Обади се някакъв чичко.“ Със сигурност бях набрал номера на жена си – видях го после с очите си. Опитах пак да звънна, но номерът беше недостъпен. Когато се върна я попитах какво е било това, а тя най-невинно ми заяви, че била забравила телефона си в офиса на клиента, с когото се срещала. Не мога да й вярвам – казвам ви, че ще се побъркам! Разпитвах я толкова пъти, а тя все ми се кълне, че няма друг, че само си въобразявам, че й завиждам за новата работа и я ревнувам от интересния живот, който води. Искам си жената обратно! Дори си мисля да й поставя ултиматум да напусне работа, ако иска да останем заедно. Чувствам се предаден, но съм готов да й простя и да забравя! Обичам я и искам да останем заедно. За детето ни направо не ми се мисли как би му се отразило, ако се разделим. Посъветвайте ме, моля ви, какво да направя!

Симеон

Клюки.вс препоръчва и:

5 коментара to “Имам чувството, че жена ми ми изневерява”

 1. nikolai

  мар. 16. 2012

  ako reshish me potarsi na email bulgarianmusic@abv.bg shte opitam da pomogna i da ti otvorq ochite

 2. r

  мар. 16. 2012

  Не се притеснявай много.Ако не си чул, има някакви години на срив, като 7 и т.н.от брака.Изживяла съм какво ли не.Просто не и досаждай с твоите мисли.Изчакай известно време и след това го мисли- или-или!Сам ще прецениш!

 3. Дочо Дачев

  мар. 16. 2012

  Братле,според мен ти трябват неоспорими доказателства, че съпругата ти кръшка.Докато не събереш такива не се издавай, че всички тези неща ти правят впечатление.Дръж се както обикновенно,прави нормалните за ежедневието ти неща.Рано или късно тя ще направи грешка ако наистина „захожда“ в това бъди 100% сигурен,но до тогава бъди търпелив и просто приспи нейното внимание,за да допусне по-бързо тази грешка.Не споделяй с нея всяко твое впечатление,защото тя знаейки че ти следиш поведението им ще бъде много внимателна.Аз поне така бих действал.

 4. Бистра

  мар. 17. 2012

  а може просто да е щастлива, че се чувства важна и търсене в новата си работа. Помисли дали преди това не е била подтисната и апатична. Всеи човек иска да се чувства важен – не само за семейството си. Прояви търпение и тя сама ще се сети, че семейството е по важно от работата. Успех

 5. Поля

  мар. 17. 2012

  Тъжно е! Позната история! Аз ти предлагам да отидете с детето Ви,заедно с нея.Смятам, че най-добре ще е ако наистина се съмняваш, че жена ти те лъже с клиент да бъдеш там когато се срещнат, повечето пъти , когато си с един човек толкова време го познаваш гледайки го отстрани.. ако случайно ме послушаш преди да й предложиш да я придружите през командировката й , разучи малко нещата да е имала подарък или да си е купувала „нещо“ ? Виж телефона й , прегледай ако носи вкъщи документи от работата,когато имаш възможност.. ако наистина има нещо гнило с някой клиент то поне номера ще му има някъде да ти се набие на очи.. а защо не и да я проследиш? дори както ще да звучи нали все пак целиш да я видиш какво прави? бъди системен и се интересувай как минават дните й може да хванеш нещо абсурдно повтарящо се……. 🙂

Добавете коментар