Керим от “Пепел от рози” предизвика сензация във Фейсбук /ФОТО/

Керим от “Пепел от рози” предизвика сензация във Фейсбук /ФОТО/
5 (100%) 1 vote

Керим позира с майка си

Енгин Акюрек не спира да вълнува и българските зрители и най-вече дамите. Негова снимка, на която позира с майка си, предизвика истерия в социалната мрежа Фейсбук. Заваляха десетки коментари, които показаха, че потребителите се вълнуват дори от това на кого прилича любимият им актьор.

“Енгин е „взел“очите на майка си, формата на веждите и формата на лицето. Обаче все пак той е мьж и са по мьжки изразени. Носът е на баща му и усмивката. Значи е взел най-хубавото!” – пише потребителка.

Енгин Акюрек

Енгин Акюрек

“Нали все коментираме, че ръцете му са в джобовете.Те наш’те са му взели акъла. Спъвали са го, подпирали се на него, държали му ръката.Той за това е така весел на снимките…” – шегува се друга потребителка.

“От баща си е взел носа и усмивката. Онзи мъж Вехби бей е брат на баща му” – пояснява друга читателка.

Няма спор, че Керим вълнува дамите повече и от изстрадалата Фатмагюл. Той се харесва на нашенките, тъй като е висок, с хубава тъмна коса и изразителни очи. В сериала пък играе ключова роля, показвайки силата на прошката, на любовта и отмъщението. В последната серия на поредицата Керим успя да разплаче зрителите, след като го арестуваха за убийство, което не е извършил.

Полина Ангелова

Клюки.вс препоръчва и:

5 коментара to “Керим от “Пепел от рози” предизвика сензация във Фейсбук /ФОТО/”

 1. лилит

  юни 05. 2012

  Много е грозен. Арабел и половона. Ама те нашите почнаха и цигани да харесват, само чуждо да е…Резил

 2. Zlatka Nedelcheva

  юни 18. 2012

  Значи са си направили труда да прочетат ,ако не всички то поне почти всички коментари,които сме правили за Енгин Акюрек,дори едно от цитираните изказвания е моето:)))).Защото нали ме питахте нали това е майка му и кой е Вехби бей.Няма лошо,ДЕ!

 3. Ana Lazarova

  юни 24. 2012

  Как така решиха, че сме харесали Енгин т.к. е "висок, чернокос и т.н…" Харесваме го защото е изключителен актьор, който успя да създаде един неповторим образ. Малко "красавци" могат да се справят с това.

 4. Фенка

  сеп. 21. 2012

  Ако на този прекрасен актьор и мъж /във всяко едно отношение/ казвате че е грозен !!!! много жалко за вас!!!!!!!!

 5. Tabbi Zaidi

  май 10. 2013

  I like u kerim llgaz your name is very nice your drama fatima gul is very interesting I see you daily.

Добавете коментар