Влюбени доказаха любовта си с татуировки /ФОТО/

Оценете статията

18-годишното момиче първоначално отказало болезнената татуировка

18-годишната девойка отказала категорично да се подложи на болезнената татуировка, но след като приятелят й решил да си татуира нейния образ, тя все пак променила мнението си. Двамата били единодушни, че искат да си разменят по-специални подаръци, които да им напомнят един за друг.

Момче и момиче

Снимки Тодорка Николова

Така влюбените души от Хасково се врекли в любов един към друг. Двамата се виждали сравнително рядко, тъй като Георги следвал право в столицата. Атрактивните татуировки щели да топлят сърцата им, когато не са един до друг, пише “Шоу”.

18-годишната Адрияна Миленова всъщност много харесвала рисунките по тялото и вече имала няколко – гейша на рамото, зодиакалния си знак риби зад ухото и
падащи звезди по гърба.

22-годишният Георги Христозов пък имал дракон на гърба си. Двамата смятали да си направят още красиви рисунки по тялото при следващия хубав повод. Последният татус им излязъл 400 лева, а времето, необходимо за манипулацията, се оказало твърде дълго – цели 7 часа.

Ученичката от Финансово-стопанската гимназия в Града на тополите не съжалявала за смелото решение да си татуира лика на своя любим, тъй като вярвала, че любовта им ще е вечна, пише “Блиц”.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар