ВИЖ шест близнаци с имена на коли! (ФОТО!!!)

Оценете статията

Шестте бебета се наричат: Ауди, Форчън, Порше, Мини, Фолксваген и Фиат

Шест близначета от Тайланд вече гордо носят имена на коли.

Меко казано, шантавата майка на близнаци, явно потресена от шесторната благословия, нарекла отрочетата си на имена на автомобили.

Запознайте се с Ауди, Форчън, Порше, Мини, Фолксваген и Фиат

Бебенцата се родили през май, но отскоро станаха световно известни, покрай ексцентричните си имена. Тайфата малки сладури ще носи гордост имената: Ауди, Форчън, („Тойота Форчън“), Порше, Мини, Фолксваген и Фиат, съобщи Нюз ъв Индия, цитирани от БЛИЦ.

Бебетата – три момичета и три момчета, не само имат уникални имена, но са и първите шест близначета в Тайланд. Майка им по всяка вероятност е решила да продължи семейната традиция със странните обръщения. Самата тя се нарича Дуангчанок Вангвитаяскул. Госпожата нито е безразсъдно млада, нито е застрашава менопауза, ако сте си го помислили. „Шефката на автопарка” е на 29 години.

Тя имала репродуктивни проблеми. Заедно със съпруга си опитвали дълго време да си създадат дечица. След неуспешните опити да забременее, тя прибягнала към ин витро.

След „шесторната благословия”, семейството включило в отглеждането им роднини и е наело цели три бавачки.

Ако вече се тревожите за бъдещето и емоционалното здраве на бебчетата трябва да знаете нещо. Традицията в Тайланд повелява освен имената, които се вписват в свидетелството за раждане, децата имат и галени. Неофициалните обръщения се използват не само в семейството, но и извън него.

Хубавото при автомобилните имена на шестте бебета е, че това са прозвищата им.
Надежда Димитрова

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар