С Фигурин мога да похапвам и съм слаба

Здравейте. Пише ви Лидия Томова от Асеновград. На 38 години съм и благодарение на Фигурин успявам да се поддържам във форма.

Фигурин

Само за месец с Фигурин успях да сваля цели 4 килограма

Майка съм на две деца и след втората бременност ми беше много трудно да отслабна. Постоянно съм на диета, лишавам се от хиляди неща, само и само да задържа желаните килограми.

Накрая ми писна и започнах да се храня както ми харесва, но след месец вече не можех да си влизам в дрехите. Затова реших да потърся друга алтернатива и така попаднах на Фигурин.

Само за месец с Фигурин успях да сваля цели 4 килограма. След раждането и с най-добрите диети не съм сваляла повече от два. Чаят ми помогна, освен това да си върна добрата форма. Успях да отслабна, без да ми увисне кожата или да се появи целулит.

Колежките ми са безкрайно изненадани от успеха, който жъна и не спират да ме хвалят. Благодарение на Фигурин се чувствам прекрасно и съм в идеална форма.

Най-щастлива съм от факта, че мога да ям, каквото си поискам и няма опасност да напълнея. Допреди няколко месеца италианската кухня за мен беше табу, а просто я обожавам. Сега с Фигурин, отново мога да приготвям любимата на цялото ни семейство лазаня. И не се притеснявам, че ще ми отеснее някоя дреха.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *