С Фигурин отслабнах след раждането на близнаците

Здравейте и от мен в клуба на отслабналите с Фигурин. Казвам се Ивелина и успях да сваля за пет месеца 15 килограма.

Фигурин

Отслабнах без усилия с Фигурин

Преди обожавах да се тъпча с храна и щурмувах хладилника непрестанно. Откакто пия Фигурин, вече не тъпча като невидяла.

Проблемът с теглото се появи преди около година и половина. Родих близнаци и по време на бременността качих доста, а след това просто не можех да спра да ям.

Близките ми се тревожеха много за мен, тъй като трябва да внимавам с теглото. След раждането обаче не можех да отслабна достатъчно бързо, депресирах се и започнах да се тъпча с храна.

Бог да го благослови съпруга ми излезе безкрайно търпелив и понесе всичките ми пристъпи на истерия. Всъщност той е и човекът, който ми купи Фигурин и ми помогна да спра да пълнея.

Тъй като се притеснявах да експериментирам с диети, мъжът ми реши, че е най-добре да отслабна постепенно. Разрови се в интернет, намери информация за Фигурин и веднага ми поръча една кутия. Още след първия месец олекнах с три кила, а това ме мотивира да продължа да пия чая. Освен това кожата ми се стегна, придоби отново здрав и свеж вид, макар след раждането да се бях занемарила доста.

Отслабнах без усилия с Фигурин. От нищо не съм се лишавала, докато пиех чая. Нямам време за спорт покрай децата, но с помощта на този продукт бавно и сигурно отслабнах.

Вече два месеца не съм приемала билковата комбинация, но не съм качила нито грам. Като се върнем от морето, планирам да започна нов курс с чая и да сваля още няколко килограма.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *