С Фигурин се отървах от целулита след раждането

За три месеца свалих по естествен начин 10 килограма с Фигурин и за мое щастие нямах целулит по краката

Фигурин

Спасението дойде под формата на Фигурин

Здравейте. Пише ви една красива мама на 35 години. Казвам се Ивелина и родих втората си дъщеря преди две години. Покрай бременността, а и грижите за нея напълнях доста и ми беше много трудно да сваля излишните килограми.

Нямах време да ходя във фитнеса с две малки момиченца у дома, затова реших да потърся в интернет ефективно и безвредно средство, с което да сваля излишните килограми.

Спасението дойде под формата на Фигурин. Попаднах случайно на продукта, проучих отзивите за него, дори се обадих на хора, които са го пили. Всички бяха толкова доволни от него, че накрая се реших да го опитам. Хареса ми и това, че е напълно натурален и не вреди на здравето по никакъв начин. Поръчах си една опаковка и зачаках резултатите.

Както ме бяха предупредили, първите две седмици нищо не се случи, но след това стрелката на кантара бавно започна да слиза надолу.

За три месеца свалих по естествен начин 10 килограма с Фигурин и за мое щастие нямах целулит по краката. Много се притеснявах, че ако отслабна рязко, кожата ми ще стане като портокалова или ще увисне. Не можете да си представите колко бях щастлива, когато установих, че не само, че нямам целулит, но и изглеждам по-добре от всякога.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *