ТОП 5 на най-трогателните предложения за женитба (ВИДЕО)

Оценете статията

Вижте едни от най-вълнуващите начини да се сгодиш

Господата са готови да направят какво ли не в името на това да получат ръката на избраницата си и мечтаното „Да“. Едни се хвърлят с парашут, други плануват пътешествия до екзотични кътчета, а трети залагат на по-тривиални начини – вечеря на свещи и т.н., пишат от 24chasa.bg.

Най-вълнуващите предложения

Тук обаче сме подредили най-трогателните предложения за брак, които разплакаха милиони интернет потребители по целия свят.

Един от хитовете на Бруно Марс е песен-предложение, озаглавена „Искам да се омъжа за теб“. За стане по-вълнуваща към нея американец прибавя 60 души, сценични костюми, лек автомобил, чифт слушалки и естествено, дамата на своя живот. Другото можете да разберете от видеото!

Случката става в „Дисниленд“, а нищо неподозиращите минувачи са впечатлени от гласа на кандидат-жениха, който разкрива намерението си. Още преди да чуе отговора на половинката си, на сцената се разиграва импровизиран мюзикъл, който трогва не само бъдещата булка.

За третото интересно предложение са събрани десетки танцьори, които се развихрят под звуците на хита „I love you, baby“, изпълнил Франк Синатра. Нищо неподозиращата дама се разхожда под pъка с приятеля си и изведнъж зазвучава красивата песен – романтично послание към нея.

30 декември 2011 година – бушуващо море и развълнувангосподин чакат любимите жени Олга и Ева да дойдат на плажа. Не, мъжът не желае да се събира с две – просто иска ръката на любимата в присъствието на малката им щерка. Всичко е предварително подготвено – грамаден пясъчен замък, на който са написани имената на кандидат-младоженците, листа от рози, пръснати като път и едно море, което да съхрани спомена жив завинаги.

Последното предложение е отправено от Ръсел Бретън към приятелката му Кели Гоулд – млади, хубави и романтични. Денят е Свети Валентин, а дамата е на работа и не подозира нищо. Поглеждайки през прозореца на сградата, вижда голян плакат, на който е изписано: „Честит Свети Валентин, Кели! Обичам те“. От там нататък следват много изненади…

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар