Лили Иванова БЯСНА! Папарак й щракнал шията

Оценете статията

Примата поискала незабавното му уволнение

Примата на българската естрада Лили Иванова е направо бясна, след като папарак я излови и щракна в поза, която не само издава годинките й, но и я състарява още повече, съобщава Skandalno.net. Звездата поискала незабавното уволнения на фотографа. Хора от обкръжението й казват, че изпаднала в депресия от фотото – крещяла и мятала предмети.

Лили Иванова е в ужас от папараци

На снимката шията на певицата, чийто голям талант никой не отрича, е набръчкана като на костенурка. Както е известно, възрастта на жената личи именно от гушата и деколтето.

По документи Лили е на 74, но нейни съученици твърдят, че е на 77. От години звездата води битка със старостта и полага неимоверни усилия да изглежда млада и привлекателна.

Говори се, че се излежава във вани с розово масло и шоколад. Има си личен масажист, който я посещавал всеки ден.

Хранителният режим на примата е железен – практически тя цял живот е на диета. Не слага в устата си тестени и мазни храни. Практикува йога, за да постигне хармония на тялото и духа.

Зложелатели на голямата изпълнителка шушукат, че имала толкова пластични операции, че никой не знаел точния им брой. Благодарение на естетичната хирургия Лили може да показва ръце, бедра, бюст и да продължава да носи минижупи и дълбоки деколтета.

С бръчките по шията лекарите все още не могат да справят. Според актрисата Искра Радева, която е доста по-млада от певицата – на 62, и за увисналата кожа в тази част на тялото има спасение.

Тя препоръчва да се носят дрехи с високи яки, шалчета или дебели огърлици.

Клюки.вс препоръчва и:

1 коментар to “Лили Иванова БЯСНА! Папарак й щракнал шията”

  1. Eleonora Bojilova

    авг. 27. 2012

    ama za6to e bqsna the ne bi paparaka the I e navartql godinite I bra4kite hah verno velika pevica e na bulgariq ama prekalqva tq se krie vse edno neznaeme 4e e stara palno kuku.

Добавете коментар