Германец зак*ал сънародника си на плажа!

Оценете статията

Полицията: Причината е ревност

Германец е убил сънародника си на Северния плаж в Бургас от ревност, твърди Bnews, цитирайки източници от областната дирекция на МВР.

 

На това място е бил убит германецът

34-годишният Р. Г. в момента е в ареста. Повдигнато му е обвинение за умишлено убийство.
Както вече съобщиха медиите, немецът Х. Щ. беше намерен мъртъв с 15 прободни рани на крайбрежната алея, докъдето е успял да допълзи. Малко по-рано той е бил намушкан от приятеля си Р. Г. в кабинка на плажа. Най-много удари е получил в областта на слабините.
До този момент криминалистите са установили, че жертвата и убиецът му пристигнали заедно в България. С тях била и 45-годишната С. М. , която е гадже на Р. Г.
Тримата се познавали отдавна от клиника за лечение на алкохолни зависимости. В Бургас наели заедно квартира. Отношенията между мъжете обаче се изострили заради германката. По-младият я ревнувал от Х. Щ. Опасявайки се, че може да бъде нападнат, Х. Щ. си купил нож. Съперникът му успял незабелязано да му го вземе.
Във фаталната нощ тримата били на ресторант. Германката тръгнала да си ходи, а двамата мъже останали сами. Не е ясно защо Х. Щ. е отишъл в кабинката, но сънародникът му го последвал. Там измъкнал ножа и го нападнал.
След като приятелят му паднал окървавен на земята, килърът хукнал да бяга. Сетил се обаче, че няма пари, и се върнал при смъртноранения, за да му вземе кредитната карта.
Когато го видял, че пълзи по алеята, го довършил с удар с ножа по главата. Задигнал му и двата портфейла, но впоследствие ги хвърли в казан, без да вземе парите.
Настигнал любовницата си и заедно се прибрали в квартирата. Впоследствие изтеглил 700 лева от картата на жертвата. Твърдял пред полицията, че по сметката били преведени и негови спестявания за почивката.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар